Blogitarina-haaste

Ihana Pirjo Mäkisen kaupasta heitti minua blogitarina-haasteella jo joskus elokuussa. Kiitos! Tässä viimein vastinetta. :)

Miten blogi sai alkunsa?
Perustin blogin vasta tämän vuoden alussa, kun aloin marjatilan emännäksi. Olin aiemmin ajatellut, etten ikinä kehtaisi pitää itse blogia, mutta huomasin, että aika monella kaverillakin niitä alkoi olla. Ajattelin, että pidän oman näköistä blogia enkä ala rakentelemaan mitään kiiltokuvia. Blogini on yhdenlainen kasvutarina toimittaja-kotiäidistä maajussi-yrittäjäksi.

Kuinka blogi on kehittynyt ajan saatossa?
Aikaa ei ole vielä kovin paljon kulunut ja varmaan blogi vielä hieman hakee muotoaan. Välillä saatan linkittää uutisia marjojen terveysvaikutuksista, seuraavassa postauksessa taas tilitän henkilökohtaisempia tuntojani vaikkapa äitiyden ja yrittäjyyden yhdistämisestä. Napsin kuvia niin kännykällä kuin järkkärillä. Toivon, että te lukijat rohkaistuisitte kommentoimaan reippaasti ja vaikkapa esittämään toiveita, millaisia postauksia haluaisitte lukea. Se olis kivaa!

Mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia?
Keski-Suomen vuoden marjateko -palkinto tuli osin bloginkin ansiosta. Se lienee huippuhetki tällä lyhyellä bloggaajan urallani. :) Olen myös saanut paljon palautetta ihan kasvotusten ja jokainen kehu ja kiitos lämmittää mieltä. <3

Haastan mukaan seuraavat blogit:


Ohjeet: 
Saa kopioida myös omaan blogiin.
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen). 2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia. 3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan. 5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.#Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.

Kommentit

Suositut tekstit