Mistä nainen löytää työvaatteita?


Mukavat työvaatteet ja -varusteet tekevät työskentelystä helpompaa ja miellyttävämpää. Mutta mistä nainen ostaa maanviljelyyn soveltuvia työvaatteita? Ei mistään! Ei ainakaan tavan rautakaupasta, uskoin minä. Olin kevään mittaan kolunnut nimittäin useamman myymälän valikoiman läpi työhousujen toivossa, mutta kaikki pöksyt oli mitoitettu miehille ja vieläpä remonttimiehille. Taskuja, lenkkejä ja killuttimia oli vaikka kuinka, mikä on turvallisuusriski jos koneiden kanssa pelaa. Eivätkä ne miesten mallit istuneet ainakaan tähän ruotoon.


Niinpä olen käyttänyt milloin tuulihousuja (hiostavan tukalaa) ja vanhoja verkkareita (valuvat pitkin traktorin penkkiä) ja collegehousuja (eivät kestä huonompaa säätä). Voi plaah.Onneksi keksin googlettaa työvaatteita naisille. Aluksi saalis ei näyttänyt kovin hääppöiseltä, mutta sitten klikkasin Seinäjoen Pika-Pesun verkkokauppaan ja - tadaa! johan rupesi valikoimaa löytymään. Yrityksen nimen perusteella en olisi heti uskonut, mikä määrä työvaatteita nimenomaan naisille heillä on myynnissä. Kannattaa tsekata! Työvaatteita on tarjolla monille eri ammattialoille ja myös niille miehille. ;) Googletin vielä vähän lisää ja pikaisen hintavertailun perusteella tämä puoti pärjää myös hintatasossa.


Silmääni osui heti Blåkläderin naisten puutarhurin housut. Hakusessa oli laadukkaat työhousut vahvasta kankaasta, jotta niillä voisi huoletta rymytä. Ei ylimääräisiä lenksuja ja renksuja, mutta kovaa pesua pitäisi kestää. Kaikki vaatimukseni täyttyivät ja plussaa näissä on vielä se, että polvissa on taskut pehmusteille. Kätevää ja polvet tykkää.


Minusta kai nuo on ihan ookoo näköisetkin. Lyhyen käyttökokemuksen jälkeen voin todeta, että ovat mukavat jalassa ja pysyvät hyvin ylhäällä, vaikka kyykkii ja konttaa voikukkaraudan kanssa mansikkamaalla.

No, kun kerran työvaatteen makuun viimein pääsin, niin pitihän ne toisetkin pöksyt hankkia. Toinen valintani oli Snickersin naisten työhousut mustana. Snickerseissä on niin ikään vahva kangas ja tilavat taskut. Housut kestävät jopa teollisuuspesun (niin kuin puutarhurin housutkin) ja ainakin mainosten mukaan pitäisi värin ja muodon säilyä pesusta toiseen. Hyvä homma.


Nämä housut pääsivät koeajolle, kun menin mökeille pesemään ikkunoita ja vähän puuhastelemaan pihalle. Huomasin, että yksityiskohtia on mietitty: esimerkiksi housunnappi on kankaan alla piilossa, joten nappi ei kolhi vaikkapa työtasoa.
 

Testasin myös, miten uudet työhousuni soveltuvat rojottamiseen keittiön sohvalla. Ei hiertänyt eikä puristanut. Täydelliset housut työpäivän kaikkiin vaiheisiin!


Kiitokset Seinäjoen Pika-Pesuun blogiyhteistyöstä ja nopeasta ja joustavasta toimituksesta! Suosittelen. :)

PS. Näiden muotikuvien ottamisessa avustivat niin pikkuisäntä 6 v. kuin isompikin isäntä. Malli tosin unohti ehostautua kuvausta varten ja tukka hapsotti tuulessa, mutta onpahan autenttista...

Kommentit

  1. Hei ja kiitos työhousuvinkeistä! Tulivat tarpeeseen. Noista puutarhahousuista kehotettiin tilaamaan kokoa isompi kaupan sivuilla. Teitkö näin vai tilasitko samaa kokoa kuin yleensä ostat housut? -Vilma

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset