Putsis-clean

Ennen kuin minusta tuli marjanviljelijä, en arvannut, kuinka moninainen toimenkuva on. Keräilen tässä parhaillaan inspiraatiota muutaman ulkohuussin tyhjennykseen ja putsaukseen (en ole sitäKÄÄN tehnyt aiemmin). No, vaihtelu virkistää.

Pari vakkarityöntekijää on tulossa lähipäivinä istuttamaan taimia ja kitkemään, joten siivousrätti on heilunut koko eilisen päivän vanhaan navettaan remontoiduissa sosiaalitiloissa. Odotan jo kovasti heidän tapaamistaan - vanhoja tuttuja ja kertakaikkisen mukavia ihmisiä.


Ja jos joku ihmettelee, miten ensimmäistä satokauttaan aloittava viljelijä tuntee entuudestaan tulevat työntekijänsä, niin selvennyksenä vielä se, että olen toki ollut tilan hommissa apukäsinä jo muutamana viime kesänä ennen varsinaista sukupolvenvaihdosta. Nyt on kuitenkin käsillä ensimmäinen oikea oma kesäni. Jännittää...Työntekijöiden keittiön seinää koristavat nämä pari taulua, jotka eräs työntekijä taiteili pari kesää sitten. Sinä kesänä satoi kovasti, mikä näkyy tuossa alemmassa kuvassa. Siniset sadetakit vain vilkkuivat mansikkapenkkien välistä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut postaukset