Ihmerätti ja muuta kivaa keittiössä


Sain ihanalta siskoltani tupaantuliaislahjaksi todellisen ihmerätin. Tyylikkään musta tiskirätti on ollut päivittäisiessä käytössä jo kaksi viikkoa eikä se vieläkään tuoksu yhtään millekään. Tavalliset tiskirätit alkavat haista pahalle jo muutamassa päivässä, mutta olen tällä Musta5101:llä pyyhkinyt testimielessä jo useammat kaatuneet maidot ja jättänyt rätin hieman huolimattomasti kuivumaan. Silti tuoksu pysyy raikkaana (sen voi toki pestä kuudessa kympissä).

Liekö salaisuus materiaalissa: rätti on bambuviskoosia ja mikä parasta, se on tehty Suomessa. Samaan sarjaan kuuluu mm. ekologiset käsitiskiaine ja keittiösuihke. Saimme mustikan tuoksuista tiskiainetta ja sekin toimii mainiosti. Käy ihmeessä kurkkaamassa siskoni verkkokauppa Klaadaan. Siellä on näiden huippujen keittiötuotteiden lisäksi myös paljon muuta kivaa sisustajille.


Toinen ihana verkkopuoti, jota en malta olla hehkuttamatta, on Avoinmaaseutu.fi:n verkkokauppa, jossa myydään vain Suomessa (ja enimmäkseen enemmän tai vähemmän landella) valmistettuja herkkuja ja ihanuuksia. Ostin sieltä kuvassa näkyvän Anna Nygård Designin voirasian somisteen, joka on tehty vanhoista sälekaihtimista. Materiaali pysyy pitkään viileänä pöydässä ja hivelee silmää. Hauska ja käytännöllinen kierrätysidea!

No, vielä toinen lempparini kyseisestä kaupasta on Myssyfarmin kylmäpuristetty luomurypsiöljy. Maku on mitä mainioin ja onhan tuo pullokin kyllä tosi söpö.

Markkulan Marjatilan kylmäpuristettuja marjamehuja ja mustaherukka-minttuhyytelöä löytyy myös Avoinmaaseutu.fi:n valikoimasta, tiedoksi vaan. ;)

Tällainen mainospläjäys tänään (ei tosin millään lailla sponsoroitu). Kivoja ja toimivia tuotteita suomalaiselta maaseudulta, niin mielelläni suosittelen näitä muillekin. Ensi kerralla taas jotain ihan muuta. :)

Kommentit

Suositut postaukset