Naisten työvaatemallisto testissä


Moikka täältä kimaltavien hankikantojen kirkkaudesta! Minulla on ollut tässä alkuvuoden aikana yksi tosi hauska ja mieluinen projekti meneillään. Pääsin työvaatemerkki Blåkläderin naisten uuden työvaatemalliston tesipilotiksi. Sain Blåkläderiltä työhousut, t-paidan, fleecen ja kuoritakin asusteineen päivineen testattavaksi ja arvioitavaksi. Ensin haastateltiin, millaisiin töihin kaipailen asustusta. Totesin, että tykkään joustavista ja hengittävistä vaatteista. Työpäiväni saattaa sisältää toimistorottailua, mökkisiivousta ja saunanapesua (aina hieman hiki huivissa), lumitöitä ja Markkulan Marjatilan mehupakettien roudausta, joten myös kerrospukeutuminen pitäisi huomioida.

Ja totta tosiaan, aika lailla kaikki kriteerini täyttyivät tesivaatemallistossa. Stretch-housut joustavat pepusta ja polvet on vahvistettu, joten konttaaminen villakoirajahdissa sujuu kuin tanssi (no ei nyt sentään, mutta ei ainakaan housujen vika ole, jos siivous ei suju). Isoihin reisitaskuihin menee myös isompi älypuhelin. Ainoa miinus tulee reisien kohdan saumoista, jotka hieman hiertävät (vai onko vika selluliitissa...)

T-paita on pitänyt hyvin muotonsa ja kokonsa useammassa pesussa ja microfleecepusero on todella mukavan kevyt, mutta lämmin. Plussaa myös siitä, että helma on takaa normaalia pidempi (voi pyllistellä huoletta).

Sanoisin, että paras vaate paketissani on kyllä kuoritakki. Se on ihmeellisin kevyt, pehmeä ja mukava päällä. Eikä se kahise! En tykkää, kun kuorivaatteet yleensä ovat niin äänekkäitä. No, ensin olin tuon huomiovärin kanssa vähän, että kehtaanko kulkea, mutta loppujen lopuksi sehän on tosi näppärä. Näkee jo kaukaa, missä äiti/vaimo/pomo menee eikä tarvitse erikseen muistaa laittaa heijastinta. Takki pitää myös tosi hyvin tuulta ja sadetta, joten tälle on varmasti käyttöä ympäri vuoden.


Instagramista olen bongaillut muitakin työnaisia hashtagilla #blakladertestpilot ympäri Pohjoismaita - ja naapuripitäjästä. Aika hauskaa. :) Kiitos paljon Blåkläderille hauskasta yhteistyöstä!

Kyllä se vaan niin on, että mukavissa ja toimivissa työkamppeissa työntekokin on mielekkäämpää. Rautakaupasta tai marketista ei oikein tahdo löytyä naisille istuvia vermeitä. Kannattaakin asioida suoraan työvaatteisiin erikoistuneissa liikkeissä. Itse kävin sovittamassa malliston Jyväskylän VRT-Workwear Centerissä, jossa näyttikin olevan kattavasti työvaatteita niin miehille kuin naisille. Nettishoppailijalle voisin vinkata hyvän ja nopsan Pyykkärin työvaatekaupan, josta postasin aiemmin, kun ihmettelin, mistä nainen löytää työvaatteita.

Kommentit

Suositut tekstit