Tuli ihan puskista

Terve taas! Myrskystä ja "pakkasista" ollaan selvitty ilman vaurioita. Myrsky ei pätkinyt edes sähköjä eikä tuuli riepotellut uuden mansikkamaan muoveja pahemmin. Hyvä, hyvä.

Eilen illalla kun kävin laittamassa mehiläispesille pulveria, bongasin hämmästyksekseni yhden punaisen mansikan. Söin sen äkkiä pois säikyttelemästä. Meillä oli muutama rivi aikaisempaa flair-lajiketta, mutta viime talven paukkupakkaset nistivät sen. Pari puskaa selvisi ja yhdessä niistä mollotti hieno punainen mansikka. Taisi sydän jättää yhden lyönnin välistä kun tuo punainen paholainen silmääni pisti, sillä poimijoita ei näy vielä mailla eikä halmeilla ja marjalaatikotkaan eivät ole vielä tulleet. Hui! Onneksi päälajike antaa vielä odottaa.


Mutta niin se kesä vaan vääjäämättä etenee. Vaikka alkukesä ei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan, uskon että tästä kehkeytyy vielä hyvä marjakesä. Satoa näyttäisi tulevan ihan mukavasti jos säät vain ovat suotuisat. Poimijat on rekrytoitu, suunnitelmat hahmollaan ja kohta saa show alkaa. Mutta ei ihan vielä tänä viikonloppuna, on vielä jokunen homma vaiheessa. Täytyykin tästä mennä!

Kommentit

  1. Hei Katri-Maija. Blogissani on sinulle haaste.
    http://pihakuiskaajanpuutarha.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit