Äiskän päiviä


Kesäsää vain jatkuu. Ihan tulee hiki laiskan töitä tehdessä. Pian aloitetaankin uuden mansikkamaan maanmuokkaustyöt ja kaikenlaista kevätsiivousurakkaa olisi tiedossa myös.

Viikonloppu vierähti mm. pakastetalkoissa. Laajennamme hieman pakastetilaa ja mukavalla talkooporukalla onnistui palapelin pystytys sutjakkaasti. Minun tehtäväkseni jäi keittää isommalla padalla soppaa ja piipahtaa pikkuisännät kainalossa kauppassa pikapikaa. Ostoslistalla oli uretaanivaahtoa, silikonia ja itelles jotain äitienpäiväaamiaistarvikkeita. :D Mietin, että komian kakun saisi tursotettua polyuretaanista.

Eilisen äitienpäivän pyöritin autopesulaa sen herkullisen aamiaisen jälkeen. (Valmiit sämpylät ja tuore kahvi uudessa muumimukissa oli valmiiksi katettu pöytään. Ja nukkuakin sain pitkään! Ja ne lasten tekemät sydämen sulattavat lahjat, awwww.) Täällä hiekkateiden takana kun asuu, niin auto on aina enemmän tai vähemmän likainen. Näkee jo kaukaa, että tuo on maalta. Lasten kengissä ja haalareissa kulkeutuu santaa myös sisätiloihin, joten ihan tosissaan hiki hatussa sai auringonpaisteessa puunata ja imuroida. Dekolteekin siinä epähuomiossa pääsi kärähtämään. Mutta nyt kelpaa taas sotkea.


Pääsin kuin pääsinkin karkaamaan rantasaunaan ja uimaan. Vesi oli paljon lämpimämpää kuin viimeksi joulupäivänä järvessä kastautuessani. Saunominen ja järvessä uiminen on kyllä yksi ihan parhaista asioista elämässä. Siitä tulee niin hyvä olo henkisesti ja fyysisesti.


Kuopuksen ihan ite värkkäämät puuhelmet kaulassa käytiin toki myös äitienpäivälounaalla. Pikkuisännät päättivät käyttäytyä juhlan kunniaksi ihmisiksi. Äiti oli ylpeä ja ruoka niin hyvää, ettei koko loppupäivänä tarvinnutkaan muuta syödä. Kiitos, rakkaat, ihanasta päivästä!

Kommentit

Suositut tekstit