Tunnelmia ruokamessuilta


Takana on huisin hauska viikonloppu Jyväskylän Ruoka & viini -messuilla (ja olihan siellä myös kirja- ja lemmikkieläinmessut). Porukkaa oli PALJON varsinkin ekana messupäivänä lauantaina. Huomasin, että sunnuntaina oli väljempää, mutta ihmiset olivat suhteessa enemmän ostotuulella.


Messuilla ei aina tällainen pieni yritys pienellä ständillä pääse hirveästi rikastumaan, sillä näytteilleasettajan kulut ovat usein aikas tuntuvat. Messuilla rahaa tärkeämpää ainakin minulle on uudet asiakaskontaktit ja se, että jää ehkä jollekin mieleen maukkaine mehuineen ja hyvine tuotteineen. Jos asiakas tykkää tuotteesta ja hoksaa ostaa sitä marketista toisemman kerran, on messuille kannattanut lähteä.


Se lähteminen on nimittäin hieman työlästä. Yksi päivä menee pakatessa ja rakentaessa osastoa. Roudaamista riittää myös kun on kotiinlähdön aika (ja se kuorman purkaminen kotona on niin tylsää...). Itse messupäivät ovat pitkiä ja koettelevat ääntä ja selkää, mutta menevät nopeasti ihmisvilinässä. Huomasin, että ainakin näillä messuilla asiakkaat olivat todella aurinkoisella tuulella (liekö vaikutusta viiniosaston tarjoilulla *hih* vaiko upealla kevätsäällä) ja uteliaita tutustumaan uusiin makuelämyksiin. Yleistunnelma oli mitä mainioin! Ja kävihän se kauppakin mukavasti. Parasta oli tietysti välitön palaute mukavilta asiakkailta. Se kannustaa taas eteenpäin. Kannatti roudata. Ja näillä energioilla purkukin sujui sukkelasti. Kiitos ihanille asiakkaille!


Psssst! Pääsiäinen lähestyy ja jos kaipaat lampaan tai kanan kaveriksi herkullista lisuketta pääsiäispöytään, suosittelen tutustumaan meidän mustaherukka-minttuhyytelöön, jonka juttu on mausteena käytetty minttulikööri. Hyytelöä löytyy hyvin vartustelluista S-ryhmän myymälöistä Keski-Suomessa sekä mm. Maalaisvakasta Keuruulta ja Multian Kunnantuvalta.

Kommentit

  1. Pitäisi tulla noutamaan hyytelöt ja mehut :) Kanaruoka ei ole mitään ilman hyytelöä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit