Toimistokoira


Kyllä jokaisella pitäisi olla oma toimistokoira! Eikös vanhainkodeissa tai muissa laitoksissa harrasteta terapialemmikkejä. Eläimen rapsuttaminen laskee stressitasoja ja rentouttaa. Sopisi varmaan toimitotyöhönkin?

Joskus kun työpöytä oikein pursuaa laskuja ja laskutettavia, lasten piirustuspapereita ja muita keskeneräisiä tärekitä töitä, ei auta muu kuin jatkaa työtilaa toimiston lattialle. Tämän työkamun kanssa homma ei ollutkaan ihan simppeli. Huomioo, tahdon huomioo! Nyt vähän esitän venyttelemistä näitten ihme paprujen päällä niin kyllä se varmaan reagoi ja rapsuttaa.

Joo, reagoin työntämällä toimistokoiran oven toiselle puolelle ja pistämällä oven kiinni yhtäjaksoisen tassunojentelun ja kuonolla tyrkkimisen jälkeen.

Papereita onkin saanut taasen pyöritellä. Nyt alkuvuodesta on laitettava suurlähetystöön tai konsulaatille esiselvitykset tulevan kesän työvoimatarpeesta. Siis sikäli mikäli aikoo palkata ulkomailta porukkaa kausityöviisumilla. Halukkaita ainakin on tulossa. Sähköpostiin kilahtaa päivittäin työhakemuksia Ukrainasta, Serbiasta, Venäjältä ja Kroatiasta. Muutamiin ulkomaanpuheluihinkin olen vastannut: I'm sorry but... Meillä on jo hyvä jengi koossa.

Kommentit

  1. Sama juttu kissojen kanssa, jos erehdyt levittää lehden lattialle tai pöydälle niin kohta siinä makaa joku ;) Liityin lukijaksi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit