Rapsakka loppiaislenkki


Loppiaisaamu valkeni 26 pakkasasteen paukkeessa. Lapset ovat olleet isovanhemmilla yökylässä, joten me ollaan isännän kanssa parisuhteiltu romanttisissa tunnelmissa mm. jäätynyttä viemäriputkea sulatellen. Sekin oli oikeastaan mukavaa, kun niin harvoin saadaan olla ihan vain kahdestaan.

Pakkanen ei meitä pelota, vaan aurinkoenergiaa on nautittu kävelylenkeillä. Koiran tassuja hieman paleli, mutta ei se olisi takaisin tupaankaan halunnut.


Tunnistatko kuvan jälkiä? Siinä on loikkinut niin pupu, kettu kuin myyräkin. Myyränjälkiä näkyy olevan siellä sun täällä. Toivottavasti eivät popsi mansikoiden juuria mennessään. Lunta on vain aavistus, mutta yleensä kovat pakkaset lumettomina talvina eivät ole aiheuttaneet tuhoja marjoille.


Viimeiset vuodenvaihteen lomalaiset lähtivät mökeiltä (kuvassa Villa Akuliina) ja siivousurakkaa olisi tiedossa. Nyt onkin mitä mainioin keli tuulettaa petivaatteet. Ja ai että, tuota maisemaa voisi vain tuijotella loputtomiin. Kyllä Suomen luonto on niin kaunis talvellakin.


Koiraa harmitti, kun metsässä olisi ollut vietävän hyviä hajuja, mutta metsämies ei huolinut sitä enää pidemmälle lenkille mukaan. Raukka jäi ikkunaan itkemään miehen perään.

Kommentit

  1. Vaan onpa kaunis mökki! Huutelin alakerran isännänkin katsomaan. Jos meillä olisi vaikka joskus asiaa Multialle päin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän olis huippua! Multialle kannattaa tulla aina vaikkei olis niin asiaakaan. :D Voisin joskus postata tarkemminkin noista meidän huviloista, mutta www.huvilaranta.fi löytyy lisää kuvia ja tietoja.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit