Ja niin joulu joutui


Niinhän siinä kävi, että joulu tulla tupsahti meidänkin tupaan. Koti on siivottu, joulukuusi koristeltu ja kärryllinen ruokaa haettu kaupan ruuhkasta. Toimistonpöytä on perattu ja viimeisiä glögitoimituksia juostu. Nyt saa joulu tulla ja olla! 


Pikkuisännillä on vielä kaksi pitkää yötä odotettavana ja tunnelma alkaa tiivistyä... Odottavan aika on kamalan pitkä. Tuleekohan se pukki varmasti? Miten se pääsee, kun ei ole lunta? Ehkä traktorilla?


Minun joulutoiveeni on, että aattona olisi edes hieman lunta. Toiveeni ei taida toteutua, mutta kuvankäsittelyohjelmalla voin hieman huijata itseäni. Toivon myös joulurauhaa jokaiselle, mitä se sitten kenenkin kohdalla tarkoittaa. 


Näihin kuviin ja tunnelmiin - toivotan sinulle riemullista ja rauhallista joulua! Nautitaan joulun herkuista, tuikkivien kynttilöiden tunnelmasta ja glögin ja kuusen tuoksuista. Levätään ja ollaan niiden tärkeimpien kanssa yhdessä ilman kiirettä. 

Ps. Ja jottei totuus unohtuisi, piparkakkutraktori on ostettu joulumarkkinoilta (en ikimaailmassa saisi moista aikaiseksi!) ja nuo sohvatyynyt pysyvät paikoillaan tasan kuvaushetken ajan. Mutta olen ihan fine asian kanssa. Sopii tämän vuotiseen joulukapinaani - kaiken ei tarvitse olla täydellistä. Pääasia, että blogissa näyttää hyvältä, heh heh. ;) 
Rentoa joulua, eikös juu!

Kommentit

Suositut tekstit