Business or/and pleasure


Marjatilan emäntä vietti viime viikonlopun Tampereen Supermessuilla kotimaan matkailun osastolla Huvilaranta Oy:n ständillä. Messuilu oli mukavaa, arpajaislipukkeita täyteltiin vinhaa vauhtia ja kerrottiin suut vaahdossa palveluistamme. Porukkaa piisasi ja oli ilo kiertää itsekin osastoja. Suomessa on kyllä uskomaton määrä toinen toistaan mielenkiintoisempia ja houkuttelevampia matkakohteita.

Pitkät messupäivät tuntuivat jaloissa ja kävihän se messuilu ihan työstä. Silti tuntui, että olin lomalla. Tiedättehän, kun kotona on kolme pientä lasta, mikä tahansa maisemanvaihdos ja lapsivapaa tuntuvat luksukselta. Otin kaiken ilon irti illoista hotellilla: salille, kylpyyn, syömään, yhtenäiset yöunet... Ah, harvinaista herkkua!

Ja pitihän se poiketa messuilla tilaviinibaarissa, maistamassa mustaherukkaviiniä. Valitsin maistiaseksi Lepaan viinitilan Ribes mustaherukan. Kyllä marjaviinikin voi olla hyvää ja nautinnollista! Rohkaisen kokeilemaan.

Mutta ihana oli palata kotiin. Vaikka nautin työreissusta suunnattomasti, ehti parissa päivässä tulla jo ikävä kotiväkeä. Eteisen komerossa oli piilossa kolme iloista pikkuisäntää, jotka kiljiuvat yhteen ääneen "äitiiii!" kun avasin oven. Toki seuraava kommentti oli, mitä toit tuliaisiksi. :D

Yksi Huvilarannan sloganeista kuuluu: Huilataan välillä! Tuli todistettua taas itsellekin, että pieni huili arjesta tekee ihmeitä. Jos siis olet irtioton tarpeessa etkä jaksa/ehdi/pysty lähtemään merta edemmäs huilaamaan, niin suosittelen lämpimästi kotimaan matkailua. Täällä odottelis kolme ihanaa vuokrahuvilaa rannalla. ;)


Kommentit

Suositut tekstit