Ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki


Aurinko armas ja mahtava hankikanto kutsuvat ulkoilemaan, vaikka toimistohommiakin olisi rästissä. First things first. En tiedä juuri hauskempaa kuin laskea pulkalla pitkin peltoja lasten kanssa. Onneksi mahdun vielä kuopuksen kanssa samaan pulkkaan. Vanhalla pulkalla taitaa olla muuten ikää noin 30 vuotta, mutta hyvin kulkee edelleen.

Seuraavat pari viikkoa viipotetaan tukka putkella, sillä kalenterissa on miltei joka päivälle menoja tuki-infosta kasvinsuojelututkintoon ja muuttolaatikoitakin pitäisi samalla pakata, tilata taimet ja marjalaatikot, laskuttaa ja pistää kuitit järjestykseen. Päivittäin pitää myös huolehtia, että jääkaapissa on edes eineslaatikkoa ja maitoa, lapsilla puhtaita vaatteita, kuskata partioon, vaihtaa vaipat ja lukea sylissä kirjaa. Nämä on vissiin niitä ruuhkavuosia.

Miten sitä voikin samassa hetkessä olla hirveän innostunut uusista töistään, pakahtua ihanista muksuistaan ja yhtä aikaa stressata kaikkea keskeneräistä ja ärsyyntyä, kun lapset purkaa sen juuri pakatun muuttolaatikon? Argh ja <3!

Ja kun pinna kiristyy liikaa, lähdetään pihalle. Kohta on mieli taas tasainen kuin lumivaippa mansikkamaan päällä.

Reipasta viikonloppua!

Kommentit

  1. Samankaltaisissa fiiliksissä täälläkin, paitsi että meillä ei pakkailla muuttolaatikoita :o) Ihanat kelit on kyllä ollu!!

    VastaaPoista
  2. Jep, nyt täytyy ottaa ilo irti, kun aurinko suvaitsee näyttäytyä pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
  3. Hankikannot on aivan mahtavat, viikonloppu meni hankikannolla puita ajaen, että mä rakastan maalaiselämää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit