Vuoden marjateko - ai mää vai?

Marjatilan emännälle myönnettiin tunnustus otsikolla Vuoden 2014 Keski-Suomen MARJATEKO rohkeudesta ryhtyä marjanviljelijäksi ja maaseudun yrittäjän arjen kuvaamisesta sosiaalisessa mediassa avoimesti, myönteisesti, mutta samalla realistisesti. 


Huh, huh. Tämä tuli aivan (marja)puskista. "Vuoden marjateko - siis häh, mistä ihmeen hyvästä, kun marjapuskat ja rikkaruohot ovat olleet koko viljelijäurani ajan talviunilla?" oli ensireaktioni. Kiitos tuhannesti Hedelmän- ja marjanviljelijäin liiton Keski-Suomen piirille. Tämä antaa uutta potkua eteenpäin ja toivon kovasti, että tunnustus toimisi kannustimena muillekin nuorille viljelijöille. Lupaudun vertaistueksi, jos joku siellä ruudun takana parhaillaan miettii vaikka sitä äspeeveetä kotipuolessa - pliis, ota yhteyttä!

Rohkeudesta ryhtyä marjanviljelijäksi... Moni on sanonut, että olen rohkea nainen, kun tähän ryhdyin. En pidä itseäni erityisen rohkeana, mutta ehkä sivusta seuranneista tällainen hanke saattaa näyttää hurjemmalta kuin se minusta itsestäni tuntuu. Totta kai välillä on mietityttänyt ja jopa pelottanut, mutta vanhempani ovat tehneet niin hyvää työtä, että rohkenen ottaa viestikapulan vastaan kevyesti. Pääsen valmiiseen pöytään, mutta kattaus ei toki itsekseen pysy kauan lämpimänä. Töitä on minunkin tehtävä vielä niska limassa ja ensin olisi noin miljoonaviisisataa asiaa opeteltavana.

Suuri ansio tunnustuksesta kuuluu ehdottomasti vanhemmilleni, jotka ovat istuttaneet ensimmäiset herukkapensaat ja mansikantaimet ja tehneet valtavan työn Markkulan marjatilan eteen. Erityis-superhyperkiitokset, isä ja äiti, kaikista viisaista neuvoista, tuesta, avusta, kärsivällisyydestä ja kannustuksesta!

Kiitokset kuuluvat myös miehelleni. En minä tähän yksin pystyisi.


Muoks. Korjattu perusteluihin yksi sana oikein 6.3.2015 klo 12.58.

Kommentit

 1. Oi, hienoa Katri-Maija! Lämpimät onnentoivotukset!
  T. H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Huomasin, että kukkakimpun sävyt sopivat prikulleen blogin värimaailmaan. :D Ja ihania lempikukkiani leinikkejä!

   Poista
 2. Kiitos kauniista kiitoksista, suolaista vettä valuu poskille.Paljon onnea.
  Tv: kotijoukot

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit