Terveisiä lomalta

Täällä on vietetty sen verran ohjelmantäyteistä "hiihtolomaa" etten ole oikein saanut tilaisuutta livahtaa blogin pariin. On juhlittu ninjasynttäreitä, polskittu uimahallissa ja käyty kaupungissa ihmettelemässä liikennevaloja, liukuportaita ja elokuvateatterin elämyksiä.


Yrittäjä-äidin lomaohjelmaan on kuulunut myös yksi kokous ja muutama tapaaminen, hyytelöpurkkien kuskaamista, messujen ja metsäasioiden mietintää, sähköpostia ja puheluita. Ruokakaupassa huomaan työntäväni kärryt aina mehuhyllyn kautta. Täytyyhän se nyt tarkistaa, että pullot ovat siistissä järjestyksessä. Työtä ja vapaa-aikaa en edes yritä varsinaisesti erottaa, vaan kaikki olkoon samaa mylläkkää. Pää tuulettuu kyllä lenkillä tai salilla.


Sen sijaan koti on kaikkea muuta kuin siistissä järjestyksessä. Kun mutsi naputtaa sähköpostia, hyrskynmyrsky valtaa talon. Sohvatyynyistä tehdään maja, puhtaat ja likaiset pyykit menevät sekaisin ja pikkulegoja on aina jalan alla.


Olin joskus ennen muinoin melkoinen siivousintoilija, mutta lasten ansiosta olen oppinut sietämään kaaosta jo oikein mainiosti. Legot voi potkia sivummalle ja siivota sitten joskus. Nyt ollaan lomalla ja keskitytään hauskanpitoon (kuten vähän työasioihin, kun lapsilla on sopivasti leikit kesken).

Kommentit

Suositut tekstit